An evening “caviar” 18.04.18

A unique experience around the caviar ! April 18th, 2018

John Giovannini, expert of sturgeons and caviar, will guide you in a cultural and sensory route.

He will make you discover his best caviars, prodotto in Italia, and appreciated all over the world.

Not less than five varieties will come to amaze your papillae.

 * * *

17h30 : Ars Italica® & Calvisius® Caviar Masterclass

19h00 : Aperitif Calvisius® Champagne & Royal Tradition

20h00 : Our chef, Saverio, and our wine steward, Salvatore, interpret caviars on agreements dish/drinks

Menu

Amuse-bouche

Asperge de rote coute et son jus rôti avec

caviar « Osciètre Imperial »

*****

King crabe, son bouillon à la verveine et caviar « Sévruga »

***** 

Consume de Storione , passatelli et “Lingotto da Vinci” 

*****

Tortelli mousseline pomme de terre fume crème de laitues vongole vérace caviar « da Vinci »

*****

Filet mignon de veau en croûte d’algue déclinaison de chou-fleur noisette et caviar « Osciètre Royal »

*****

Pré-dessert

Cèleri pomme frais et caviale frais pas sale

*****

Dessert

La fraise…

Book your table quickly